Az SZTE Alma Mater Tagkártya igénylésének feltétele a regisztráció az alma mater közösségbe, ezt a főoldalon a regisztráció menüpont alatt tudják megtenni.

 

Az automatikus tagkártya igénylés jelenleg tesztelés alatt van. Így az esetleges fennakadásokért elnézésüket kérjük, a felmerült problémákat, kérjük, jelezzék felénk az info@sztealmamater.hu vagy az iroda@sztealmamater.hu e-mail címen. 

Kérjük, hogy regisztráció után a profil adatoknál jelölje tagkártya igényét és töltse ki a kért adatokat.  

 

Megértésüket köszönjük!

 

A kedvezményrendszerről itt olvashatnak.

 

A díjmentes SZTE Alma Mater Tagsági Kártyához szükséges fotó elkészítésére minden hétköznap 09:00-10:00 és 14:00-18:00 óra között van lehetőség a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ Központi Ügyfélszolgálatán.

Az egyetemi azonosító kártyához készült fotókat nem lehet felhasználni, az SZTE Alma Mater Tagsági Kártya igénylésénél új fotó készítése szükséges!

 

A kártyaigényléshez szükséges adatok megadása online felületen történik a http://www.sztealmamater.hu oldalon a regisztráció után. 

A tagkártyaigénylést jóváhagyó e-mailt követően, leghamarabb a regisztrációt követő 24 óra elteltével lehetséges jelentkezni a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ Központi Ügyfélszolgálatán.

Az SZTE Alma Mater Tagsági Kártya 7 munkanapon belül készül el, és az e-mailben történő értesítést követően személyesen vehető át a József Attila Tanulmányi és Információs Központ Központi Ügyfélszolgálatán nyitva tartási időben .

Oktatási szünetekben, az arra az időszakra vonatkozó nyitva tartásnak megfelelően változhat (többnyire rövidül) az adatfelvétel és a kártya átvételének lehetséges időpontja.

 

Az SZTE Alma Mater Tagsági Kártya által nyújtott  A kedvezményrendszerről itt olvashatnak. 

 

Elveszett SZTE Alma Mater Tagsági Kártyapótlása díjköteles!

Kopott, megrongálódott kártya pótlása díjmentes!

Amennyiben bármilyen kérdése, észrevétele van ezzel kapcsolatban, kérjük, forduljon a Központi Ügyfélszolgálat munkatársaihoz, vagy jelezze a fent említett elérhetőségek egyikén!